GDPR tietosuojaseloste Tmi Anne Taavila- Toikka/ Cafe Sonetti

Tietojasi käsittelee: 
Anne Taavila- Toikka / Cafe Sonetti
Kirkkokatu 24
48100 Kotka

Yhteyshenkilönä toimii:
Anne Taavila- Toikka

kahvilan puhelinnumero 0509116211
cafesonetti@gmail.com

Käsittelemme asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden tietoja asiakassuhteen hoitamiseksi, laskutukseen ja tarjouspyyntöihin vastaamiseksi. Säilytämme niitä sen aikaa kun meillä on asiakassuhde, sekä kirjanpitolain vaatimusten mukaisesti.

Saamme tiedot suoraan asiakkailtamme, ja ne ovat perusyhteystietoja kuten nimi, puhelinnumero, yrityksen tai yhteisön nimi, osoite, sähköpostiosoite tai muu laskutukseen liittyvä tieto.

Suojaamme tietojasi käyttämällä suojattua internetyhteyttä sekä palomuuria, sekä rajaamme rekisteriin pääsyn vain henkilöihin jotka tarvitsevat sitä. Rekisteri on käytännössä sähköposti, joka tallentaa lähettämäsi viestit ja käydyn sähköpostikirjeenvaihdon. Yhteystietoja säilytämme myös ajanvarauskalenterissa, jota säilytetään kahvilassa, ja kalenteria pääsee käsittelemään ainoastaan henkilökunta. Laskutustiedot tallentuvat Nordean verkkopankissa olevaan e-laskutusohjelmaan.

Asiakkaanamme sinulla on oikeus tarkistaa tietosi, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, vaatia niitä poistettavaksi sekä valittaa niistä. Saat pyytäessäsi kaikki tiedot mitä meillä on sinusta tarkastettavaksesi.

Emme luovuta / siirrä / myy tietojasi eteenpäin, emmekä käytä tietoja profilointiin emmekä automaattiseen päätöksentekoon.

Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10 §;n ja 24 §;n sekä EU;n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Cafe Sonetin asiakkaille, potentiaalisille asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille.

 

Palvelemme 

HEINÄKUUSSA SULJETTU! AVAAMME 1.8. S

Tilauskahvitukset
sopimuksen mukaan.

Cafè SoNetti
Kotkan pääkirjasto
Kirkkokatu 24
48100 Kotka
p. 0409104398

 feriusoy (at) gmail.com