Skip to content

040 9104398 | info@cafesonetti.fi

Tietosuojaseloste ja evästeet

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679

Rekisterinpitäjä

Ferius Oy
Y-tunnus: 2733125-6
Hermannintie 8, 49270 Pyhtää
info@cafesonetti.fi
+358 40 9104398

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Marija Molochnaja
+358 40 9104398

Henkilörekisterin nimi

Café Sonetin asiakas- ja markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen, asiakassuhteeseen ja/tai henkilötietolakiin. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on Café Sonetin ja asiakkaan välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle ja verkkokaupasta tilaaminen edellyttää henkilötietojen antamista.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Tällöin henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

Rekisteröitävät tiedot

Yksityiset henkilöt:
Nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero.

Yritysasiakkaat:
Yrityksen nimi, y-tunnus, yhteyshenkilön nimi, sähköposti, puhelinnumero, laskutus- ja toimitusosoite, laskutustiedot ja verkkosivujen osoite.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilörekisteriin merkittäviä tietoja hankitaan säännönmukaisesti seuraavin tavoin esim.:

– asiakkaalta itseltään tuotteen/palvelun tilaamisen yhteydessä
– sosiaalisesta mediasta asiakkaan osallistuessa arvontaan
– henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään kampanjoiden ja palautteiden yhteydessä
– evästeillä kerätään tietoa verkkosivustojen käytöstä

Henkilötietojasi vastaanottavat ja käsittelevät mahdollisesti:

– yrityksemme ja sen työntekijät
– maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
– mahdollinen kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
– tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
– laskutusohjelma
– yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

Asiakasrekisterin suojaus:

Tiedot on tallennettu palveluntarjojamme ylläpitämään tietojärjestelmään. Käyttäjillä on henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Järjestelmän tietoihin pääsevät ja niitä käyttävät vain ne henkilöt, joilla on työnsä puolesta niihin oikeus.

Fyysisessä muodossa oleva aineisto säilytetään Café Sonetin lukituissa tiloissa.

Tietojen säilytys

Rekisterinpitäjä säilyttää tietoja niin kauan, kuin se on asiakassuhteen hoidon kannalta oleellista. Tiedot poistetaan pyydettäessä, tai asiakassuhteen selkeästi loppuessa, esimerkiksi asiakasyrityksen lopettaessa toimintansa.

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön sähköpostitse. Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Korjauspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön sähköpostitse.

Huomioithan, että sinulla on “oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä tai jos henkilötietojasi on käsitelty lainvastaisesti. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voidaan antaa milloin tahansa yllä mainitulle yhteyshenkilölle.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Rekisterinpitäjä pidättää oikeuden päivittää ja muuttaa tietosuojaselostetta. Lainsäädännön niin vaatiessa ilmoitamme siitä rekisteröidyille. Rekisteröityjen tietoja voidaan luovuttaa Café Sonetin määritetyille alihankkijoille tai kumppaneille palveluiden ja tuotteiden myynti-, ylläpito ja mahdollistamistarkoituksessa. Mikäli tietoja siirretään EU:n tai ETA:n ulkopuolelle se tehdään Suomen henkilötietolain ja EU tietosuoja-asetusten mukaan.

Tietoa sivuston käyttämistä evästeistä

Eväste (eng. cookie) on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle, kun hän vierailee sivustossa. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja eikä niiden avulla voida suorittaa ohjelmia tai tallentaa viruksia käyttäjän tietokoneelle. Evästeillä parannetaan palvelun laatua. Sivujen selaaminen ilman evästeitä voi vaikuttaa palvelun toimintaan siten, että joitain toimintoja ei voida käyttää (kuten kirjautuminen ja tuotteiden lisääminen ostoskoriin).

Evästeet tässä sivustossa

Käytämme evästeitä tässä sivustossa moniin käyttötarkoituksiin, jotka liittyvät sivuston toimivuuteen, analysointiin ja markkinointiin.

Sivuston seurantaan käytämme Googlen Analytics palvelua. Seurannan tarkoitus on kerätä tilastotietoa esimerkiksi sivun kävijämäärästä sekä suosituimmista sisällöistä. Lisätietoja Googlen evästeistä voit lukea täältä: Googlen evästekäytäntö. Evästetiedot auttavat meitä parantamaan sivustomme toimivuutta ja käytettävyyttä.

Sivustomme sisältää Googlen evästeiden lisäksi myös sosiaalisten verkostojen, kuten Facebookin evästeitä. Nämä evästeet keräävät tietoja esimerkiksi käyttäjien kiinnostuksen kohteista, joiden avulla voimme kohdentaa viestintäämme sisällöistämme kiinnostuneelle yleisölle.

Evästeiden käytön estäminen selaimessa

Jos haluat estää evästeet, muuta selaimesi evästeasetuksia.

Sijainti | Location

Café Sonetti
Kotkan pääkirjasto
Kirkkokatu 24
48100 Kotka

p. 040 9104398
info@cafesonetti.fi



Löydät viimeisimmän Oiva-raporttimme täältä.


Tietosuojaseloste

Avoinna | Open

Ma-to 9.00-18.00
Pe 9.00-17.00
Mon-thu 9 am to 6 pm
Fri 9 am to 5 pm

Yhteys | Contact Us

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.
Please check this field.
Scroll To Top